Je bent hier
Home > Accessoires & decoratie > Muurstickers voor de babykamer

Muurstickers voor de babykamer

Muurstickers geven een speels karakter aan de babykamer. Ze vrolijken de gehele kamer op zonder dat ze ruimte in beslag nemen, ook kunt je hierdoor kiezen voor een neutrale kleur op de muren. Zodra jullie kleintje wat ouder wordt kun je er voor kiezen de sticker te verwijderen of te vervangen voor een sticker die beter past bij de de leeftijd van jullie baby.

Het maken van een muurschildering kost vaak erg veel tijd en de meeste mensen kunnen dit niet zelf. Het plakken van een muursticker is snel gedaan en iedereen kan het! Wanneer je de sticker wilt verwijderen kan dit zonder schade en wanneer de kamer een andere invulling krijgt hoef je de muren niet helemaal aan te passen.

Maak de babykamer compleet! Er zijn diverse soorten stickers te vinden met bijvoorbeeld dieren, voertuigen of fantasie afbeeldingen.

Krijtstickers

Krijtbord

Vanaf nu mag er op de muur getekend worden! Op deze muurstickers van schoolbordfolie kunnen de kleinsten naar hartelust tekenen, je verwijdert het weer gemak!

Bekijk alle krijtstickers

Bomen en takken

Muursticker boom

Mooie boom & tak muurstickers zorgen voor een vrolijke en gevulde muur! Vaak met de leukst diertjes! Ook zijn er stickers waarbij de naam van jouw kindje verwerkt kunnen worden.

Bekijk alle muurstickers boom

Dieren

Muurstickers vogels en dierenEen leuk diertje op de muur fleurt iedere babykamer op. Een vogeltje, een konijn, een panda of een aapje slingerend aan een tak!

Bekijk alle dieren muurstickers

Voertuigen

Voertuig sticker

Stoere voertuig stickers voor kleine stoere mannen! Een brandweerwagen of een raket op de muur staat prachtig op iedere jongenskamer!

Bekijk alle muurstickers met voertuigen

Sporten

Sport muurstickers

Voor de toekomstige talentjes onder ons is het natuurlijk leuk een mooie ballerina, skater of voetballer op de muur te plakken. Leuk voor een echte thema kamer!

Bekijk alle sport en fantasie stickers

Muurteksten

Muurteksten

Jullie kleine wondertje kan het nog niet lezen, maar jij zelf natuurlijk wel. Ook staan er vaak leuke diertjes bij de tekst. Dream big, little one!

Bekijk alle stickers met teksten

Top