Je bent hier
Home > Babyuitzet > Babykleertjes

Babykleertjes

Babykleertjes uitzoeken gebeurt vaak al voor de geboorte van de baby. Het is natuurlijk erg spannend om zijn of haar eerste mutsje, broekje en mutsje te kopen. Voor ieder jaargetijde heb je iets anders nodig en de baby groeit natuurlijk erg hard waardoor je moet blijven vernieuwen.

We hadden hier een selectie kunnen maken van wat kleertjes, maar we kunnen je beter doorsturen naar www.kleertjes.com. Bij Kleertjes.com hebben ze het grootste aanbod van de grootste merken in baby- en kinderkleding. Met merken als Babyface, Petit Bateau, Name it en Imps & Elfs hebben ze voor ieder wat wils.

Voor de budgetshoppers heeft kleertjes.com bovendien een outlet met kortingen die oplopen tot maar liefst 70%! Bekijk de outlet met de collecites van vorige seizoenen.

SALE 728x90

Gepersonaliseerde babykleding met naam of tekst

Tijdens de kraam visite en de eerste maanden krijg je vaak veel kleding van vrienden en familie. Maar omdat waarschijnlijk nog niemand de naam van het kleine wondertje weet is het misschien wel extra leuk zelf wat gepersonaliseerde kleertjes te kopen. Buiten het feit dat je dan zeker weet dat je geen kleding dubbel hebt is het natuurlijk sowieso erg gaaf dat de baby zijn of haar eigen naam op zich draagt.

Kies een leuke print en bepaal je eigen tekst. Buiten de naam kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de geboortedatum te vermelden. Bulbby is de online specialist op het gebied van gepersonaliseerde babykleding. Onderstaande producten zijn slechts een greep uit de collectie en kunnen allemaal gepersonaliseerd worden (en de kosten vallen reuze mee!).

T-Shirt mini

T-Shirt mini

Prijs: € 17,95
Bekijk de mini t-shirts

Rompertje

Rompertje

Prijs: € 14,95
Bekijk de rompertjes

Badcape

Badcape

Prijs: € 22,95
Bekijk de badcapes

Babymutsje

Babymutsje

Prijs: € 9,95
Bekijk de babymutsjes

Badjasje

Badjasje

Prijs: € 27,95
Bekijk de badjasjes

Positiekleding

Je buik moet de ruimte hebben om te kunnen groeien. Vaak ga je kijken naar positiekleding vanaf ongeveer drie maanden, soms heb je ze dan ook al nodig. Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens de zwangerschap. Vaak heb je minimaal een goede jeans, een paar t-shirts, een aantal rokjes, een jurkje en een vest nodig. Afhankelijk natuurlijk van de seizoenen waarin je zwanger bent. Bekijk Noppies positiekleding en zie wat er allemaal te koop is.

Noppies kinderkleding sale
Top