Je bent hier
Home > Babyuitzet > De babykamer inrichten

De babykamer inrichten

Het uitzoeken en inrichten van de babykamer is één van de leukste dingen tijdens de zwangerschap. Alvast lekker friemelen met wat leuke spulletjes, fantaseren hoe het straks gaat zijn en alvast de leukste accessoires en decoraties aanschaffen.

Ben je op zoek naar accessoires of meubels voor jullie babykamer? Dan ben je bij De Babykamer aan het juiste adres! Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de leukste babyaccessoires, de mooiste decoraties en handigste meubels.

Babykamer meubels

Om een fijne babykamer te creëren heb je allerlei meubels nodig. Wordt het een jongen? Of wordt het een meisje? Wie weet is het wel een tweeling. Van welke stijl houdt je? En van welke gemakken moeten jij en jouw baby worden voorzien? Allemaal keuzes die gemaakt moeten worden en wij hopen jou te inspireren.

Complete babykamer

Complete babykamers

Het is natuurlijk leuk de babykamer zelf samen te stellen, maar soms wil je gewoon één mooie stijl voor alle ...
Meer Lezen
baby box

Baby box voor in de woonkamer

Een baby box is praktisch, veilig biedt bijvoorbeeld ook een vaste verschoningsplek in de woonkamer zodat je niet altijd naar ...
Meer Lezen
kledingkasten babykamer

Kledingkasten

Een baby brengt vaak heel wat spullen met zich mee waaronder kleren. Deze kleertjes wil je natuurlijk goed op kunnen ...
Meer Lezen
kinderstoel

Kinderstoel of meegroeistoel, gezellig aan tafel

Wanneer jouw zoontje of dochter zelfstandig kan zitten wordt het tijd om een kinderstoel te kopen. Door jouw kindje een ...
Meer Lezen
ledikant of babybedje

Ledikantjes

De eerst tijd van zijn leven zal jullie kindje in een ledikantje of wieg slapen. Meestal wordt er gekozen voor ...
Meer Lezen
commode

Een commode

Een commode is onmisbaar op iedere babykamer. Vaak heeft een commode een aantal lades en of planken zodat de spullen ...
Meer Lezen

Er zijn winkels en websites die de prachtigste kamers tonen. Waarom klopt alles en is het één geheel? Inrichten is vak en als je in de branche zit versta je je vak meestal erg goed. Natuurlijk verkopen winkeliers graag het gehele setje, het liefst nog aangekleed met accessoires en decoraties. Maar als het budget het niet toelaat moet je je niet laten ontmoedigen door al het moois wat je ziet. Zelf kun je ook een heel eind komen! Mocht er eventueel wel budget zijn voor een complete babykamer bekijk dan de complete babykamers.

Babykamer accessoires en decoraties

De grotere meubels zorgen vaak voor een goede basis binnen de babykamer. Echter zorgen accessoires en decoratie vaak voor de finishing touch en het juiste gevoel. Want hoe leuk de meubels ook zijn, ze geven nooit de warme uitstraling die je door het toevoegen accessoires en decoraties wel kunt bereiken. Zorg er voor dat de babykamer een plek wordt waar jullie je beiden thuis voelen.

Wil je geïnspireerd worden en zien welke accessoires en decoraties er allemaal te koop zijn? Kijk dan bij accessoires en decoraties.

Praktisch, nuttig en nodig

Buiten meubels, accessoires en decoraties heb je vaak nog een hele waslijst aan verzorgingsproducten nodig. Denk hierbij aan een zalfje, een kammetje, een schaartje of bijvoorbeeld een luieremmer zodat ongewenste geurtjes niet in de babykamer blijven hangen.

 

Top