Je bent hier
Home > Babyuitzet > Onderweg en reizen met je baby

Onderweg en reizen met je baby

Wanneer je op pad gaat met je baby moet je er voor zorgen dat je goed voorbereid bent en zorgt voor een veilige manier van reizen. We gaan graag wat dieper in op het wandelen en het reizen met de auto.

Lekker wandelen

Wanneer je gaat wandelen is het handig een kinderwagen te hebben zodat je de kleine comfortabel en veilig kunt vervoeren. Ook al zijn ze nog piepklein, na verloop van tijd worden ze toch zwaar om continu te dragen. En dan hebben we het niet over de spullen die je vaak bij je hebt. Maar wat is nu het verschil tussen een kinderwagen en een buggy? Leer meer over kinderwagens en buggy’s.

Mee in de auto

Gebruik altijd een autostoeltje wanneer jullie met de auto op stap gaan. Zo kun jij je rustig op de weg concentreren en zit het kindje veilig vast. Er zijn veel verschillende autostoeltjes voor verschillende leeftijden en op basis van het gewicht. Weet jij waar je op moet letten en wat de meest veilige manier is om je baby te vervoeren? Is er eigenlijk verschil tussen een autostoeltje en een maxi-cosi? Lees meer over autostoeltjes en maxi-cosi.

Autostoeltjes en maxi-cosi

Autostoeltjes en maxi-cosi

De aanschaf van een autostoeltje is vaak een dure investering, maar onmisbaar voor iedereen met een auto. Het is de ...
Meer Lezen
Kinderwagens en buggy's

Kinderwagens en buggy’s

Er is niets lekkerder als wandelen in de buitenlicht met de kleine spruit. Het is gezond voor zowel jou en ...
Meer Lezen

Op visite

Wanneer jullie langer op visite gaan kan het handig zijn de kinderstoel mee te nemen, dit is vertrouwd voor de baby en zo weet je zeker dat je altijd een veilig plekje hebt waar de baby kan zitten zonder dat je constant op hoeft te letten. Het is natuurlijk extra handig als je een mobiele kinderstoel hebt die je gemakkelijk mee kunt nemen.

Tips voor onderweg:

Je hoeft natuurlijk niet iedere keer alles mee te nemen als je van huis weg gaat. Afhankelijk van de plaats waar jullie heen gaan of de duur kun je de volgende dingen nodig hebben.

  • Voldoende babyvoeding. Ook onderweg is het belangrijk dat de baby op tijd zijn voeding krijgt.
  • Een flesje water.
  • Schone luiers.
  • Hydrofiele luiers, als ondergrond om de baby te verschonen of als poetsdoek.
  • Vochtige doekjes.
  • Schone kleertjes.
  • Speelgoed.
  • Een klein EHBO doosje.
  • Ga je met de auto weg, vergeet dan de CD met kinderliedjes niet!
Ikenik algemeen 728x90
Top