Je bent hier
Home > Gratis babydozen en babyspulletjes

Als je zwanger bent of net bent bevallen kun je allerlei leuke gratis spulletjes aanvragen voor jou en de baby!

WIJ cadeaupakket met de blije doos

Als je zwanger bent kun je gratis de blije doos aanvragen! Het gratis WIJ cadeaupakket (met o.a. de blije doos en WIJ Jonge Ouders) is een begrip in de markt en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen ontvangen de blije doos tijdens de zwangerschap. Het WIJ cadeaupakket is gratis en bestaat uit nuttige cadeaus voor moeder en kind waaronder: De blije doos met allerlei leuke en handige spullen zoals Prénetal sokjes, een Philips Avent fles, Pampers. Het magazine WIJ jonge ouders, de Special Geboorte, de Special Eén Jaar en nog veel meer.

Vraag nu de GRATIS het WIJ cadeaupakket aan!

De Blije Doos 336x280

Ouders van Nu Zwanger- en Babybox

Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen! De Zwangerbox bevat, naast de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama, diverse gratis producten om uit te proberen en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s.

Vraag nu de GRATIS Zwanger- en Babybox aan!

Ouders van Nu boxen 336x280.gif

Kwebbels kinderboeken

Voorlezen, het kan niet vroeg genoeg beginnen! Maak kennis met Kwebbels kinderboeken, ze hebben speciale pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Hiermee kunnen ouders maar ook opa's en oma's voorlezen uit de mooiste voorleesboeken, samen lachen, kijken en zoeken.

Het kinderboekenpakket is nu als kennismaking GRATIS (exclusief verzendkosten). Het abonnement is altijd maandelijks opzegbaar per telefoon of e-mail.

Vraag nu het GRATIS Kwebbels kinderboeken pakket aan!

336x280

Het gratis Mamaplaats e-book, leuk voor alle (bijna) moeders!

Ontvang nu GRATIS de meestgelezen leuke, ontroerende en oprechte dagboekverhalen geschreven door de blogsters van mamaplaats.

Vraag nu het GRATIS Kwebbels kinderboeken pakket aan!

Gratis eBook 300x250

Top