Gepersonaliseerde Babykamerschilderijtjes


De babykamer is bijna klaar nu nog de decoratie.
Op de sites hieronder kun je je eigen kinderkamerkunst samenstellen.
Wil je met naam of zonder? In roze of blauw? Alle prijzen zijn inclusief verzendkosten.
Op prinsenkind.nl vind je prins(es)jes en vorstelijke dieren. Wil je een meer grafisch geheel? Kijk dan op www.enhijheet.nl of www.enzijheet.nl

Voor de liefste mama

Tijd om de liefste mama in het zonnetje te zetten.
Wat dacht je van dit hele lieve Lieveheersbeest huisje?
Te bestellen bij www.geefeenhuisweg.nl

Tummy sleep

De tummy sleep is een beer met baarmoedergeluid. Het voordeel van een beertje met baarmoedergeluid is dat uw baby zodra het geboren wordt direct weer het geluid hoort wat het al die tijd in de buik heeft gehoord. Het is een vertrouwd geluid en zal voor uw baby rust geven. U zult merken dat uw baby sneller in slaap zal vallen door het geluid van de baarmoeder, dit is tenslotte het vertrouwde geluid wat ze al die tijd in de buik hebben gehoord.

Het geluidkastje is uitgerust met een timer en zal na 5 minuten weer uitschakelen. Zodra er weer geluid (bijvoorbeeld huilen) of beweging zal zijn zal de beer weer het vertrouwde geluid geven en zal het beertje uw baby direct weer gerust stellen.

Prijs € 39,95

360 graden wipstoeltje

Een wipstoel voor uw baby waar aan alles is gedacht. Deze wipstoel voor uw baby 360 graden dus u kunt zonder moeite uw kindje alle kanten op draaien. Daarnaast kan deze wipstoel in 3 standen worden gezet dus ook kan uw baby heerlijk in deze wipstoel liggen. Nog zo’n mooie optie is dat dit stoeltje niet alleen vast kan staan maar ook nog eens in een schommel stand gezet kan worden. Zo kan uw baby lekker in slaap gewiegd worden.

Prijs nu €  79.95

Aankleedtafel

Heeft u in huis weinig ruimte is de Stabilange aankleedtafel van beaba met aankleedkussen wellicht iets voor u. De Sabilange aankleedtafel is zowel te plaatsen op het bad of op het ledikantje van uw kindje. De Stabilange aankleedtafel is volledig aan te passen op het bedje of uw bad. Hierdoor zal de aankleedtafel zeer stevig zijn en kunt u uw kindje verschonen of aan en uit kleden. Voorzien van een comfortabel matrasje die eenvoudig schoon te maken is. Het matrasje is aan allebei de kanten te gebruiken.

Prijs € 67.50

Spiegeltje spiegeltje aan de wand


Natuurlijk is jouw baby de mooist van het land. Met deze spiegelletters versier je de deur, muur of het bedje.


Ook te verkrijgen in hout. 2,95 per stuk.

Babykamer schilderijtjes

Kinderkamerkunst is niet meer weg te denken uit de babykamer. Een vrolijke schilderijtje siert de muur.
Schrijf je in op de nieuwsbrief en maak kans op een schilderijtje naar keuze van Prinsenkind.nl