Elektrische kruik

De KooZzzi elektrische kruik is echt een ideale oplossing voor de heet water kruik. Door de komst van deze kruik heeft u geen problemen meer met het verbranden van vingers, heet water moeten maken zeker in de nacht. U plaatst eenvoudig deze elektrische kruik op zijn oplader en binnen 10 minuten heeft u een heerlijk warme kruik. Tevens is het voor u een fijn gevoel dat er geen heet water in de buurt van u baby ligt.

 Het is uniek en veilig!

Prijs € 59.95

Veelzijdig draagdoek

Bathing Buddies is een handige draagdoek die gebruikt kan worden voor elke situatie waarbij moeder en kind samen genieten van een douche, zwembad, strand of warm weer! Deze veelzijdige draagdoek is gemaakt van zeer zacht, rekbaar materiaal voor optimaal comfort voor moeder en kind. Bathing Buddies zijn geschikt voor pasgeboren baby’s en peuters. De stof is luchtdoorlatend en droogt bijzonder snel.

Prijs € 29.95

Revolutionair wipstoeltje

Dit revolutionair wipstoeltje van Beaba zorgt er voor dat baby altijd dicht bij je in de buurt is. Je hoeft nooit meer te bukken waar je ook staat of zit! Het wipstoeltje is namelijk in 4 hoogtes verstelbaar en je kunt het stoeltje laten schommelen of vastzetten. Je baby zit altijd comfortabel en veilig in het 5-punts gordeltje!

Prijs € 149,50

Unieke lampenkap


Romantische kamer daar hoort een mooie lamp. Deze kappen zijn met de hand gemaakt er zijn er maar een paar van gemaakt.Lente aanbieding nu van 75,- voor 28,-! Wil jij deze unieke lamp hebben. Stuur dan een mailtje

Tips


Heb je zelfs leuke tips die we niet willen missen.
Wij horen graag je reactie.